divendres, 8 de març del 2013

8 DE MARÇ DE 2013. A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT, LES DONES ENCARA COBREN MENYS QUE ELS HOMES.

Fa temps la Diputació de Barcelona va veure que l’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, a causa de les seves característiques, era un bon lloc per dur a terme un Pla d’igualtat.

L’Ajuntament també ho va veure així i deia que tenia un gran interès en que es fes el Pla d’Igualtat, per dur a terme polítiques públiques per promoure els drets de les dones, per garantir unes condicions de vida en igualtat d’oportunitats, per lluitar fermament  per assolir l’equitat de gènere i per erradicar la violència masclista.

Conjuntament l’Ajuntament amb les Seccions Sindicals i la Diputació varem elaborar el Pla d’Igualtat i el Pla el va aprovar.

Doncs ja ha passat un any des de la seva aplicació i posada en marxa i veiem coses típiques de repúbliques bananeres.

LES DONES COBREN MENYS QUE ELS HOMES PER LA MATEIXA FEINA, especialment si fem la comparació en el col·lectiu de les treballadores socials, on hi ha un greuge comparatiu amb altres professionals del mateix grup i nivell professional, creant una discriminació professional i salarial. I més tenint en compte que amb la crisi moltíssimes persones necessiten l’ajuda dels Serveis Socials, i què les Treballadores Socials estan fent un gran esforç.

Sembla mentida què això pugui passar avui en dia a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Que tingueu un molt bon 8 de març.

Nosaltres continuem fent la nostra tasca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada